Anasayfa Euroturk Hakkında İade Koşulları İletişim
 

İade Koşulları

- “Sebep Göstermeden Cayma Hakkı” ürün tesliminden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde geçerlidir. Bu süre içerisinde iade koşullarını sağlamak kaydıyla ücret iadenizi talep edebilirsiniz. Bu aşamada sizden herhangi bir ücret talep edilmez.

- Satın aldığınız ürünleri ambalaj, fatura ve ürüne zarar vermeyecek şekilde deneyebilirsiniz. Ürünlerlerin montajı, kurulması ile ilgili sorun yaşadığınızda veya eksik parça olduğunu düşündüğünüz durumlarda müşteri hizmetlerini arayınız.

- İade etmek istediğiniz ürünlerin, orijinal ambalajlarında, tüm içeriği ile birlikte eksiksiz olarak, fiziksel açıdan hiçbir hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

- Ürün orijinal ambalajının zedelenmiş olması durumlarında ürünün tekrar satışa sunulabilir olması koşulu aranır.

- Ürünü teslim aldığınız şekliyle iade etmeniz gerekmektedir. Orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez.

- Ürünün beğenilmemesi veya keyfi iade durumlarında kargo ücreti müşterilere aittir.

- İadeniz, Mesafeli Satış Sözleşmesi’ nde yer alan “Cayma Hakkı” ve “Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler” şartlarına uygun olmalıdır. Firma adına fatura edilen ürünlerin iadesinde yasa gereği İade Faturası şartı aranmaktadır.

KUSURLU ÜRÜNLERİN İADE EDİLMESİ

- Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içerisinde yapabilirsiniz.

- Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir.

- Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile gönderilir.

- Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan durumlarda ürünlerimiz 1 yıl firma garantilidir.

 

ÜRÜNLER PAKETTEN EKSİK VEYA HASARLI ÇIKARSA NE YAPMALIYIM?

Hemen firmamız ile irtibata geçerek eksik parçaların teminini talep ediniz.

 

Euroturk Media Ltd © 2015 | www.euroturk.tv | info@euroturk.tv | Tel: +49 7321 9323 893