Anasayfa Euroturk Hakkında İade Koşulları İletişim
 
Nasıl Çalışır?
Özellikler
Paketler
               

Özellikler

Euroturk yeni nesil IPTV teknoljisini kullanarak Türk televizyonlarını Internet üzerinden izleminizi sağlıyor. Inetrnet erişiminiz var ise çanak anten veya kablo tv ye ihtiyaç duymadan dünyanın her noktasında Euroturk ile Türk televizyonlarını izleme şansınız var.

Euroturk size bir televizyondan çok daha fazlasını sunuyor. 

 

24DVR

IPTV dünyasında bir ilk olan 24 saate kadar geçmiş yayınları seyredilme özelliği ile Euroturk bu alanda yeni bir çığır açmıştır.

Artık televizyonda program kaçırma derdiniz olmayacak veya işinizi televizyon yayınlarına göre ayarlamak zorunda kalmayacaksınız.  

Eurotürk ile son 24 saat içerisinde yayınlanmış programları istediğini zaman seyredebilirsiniz.

 

KOLAY KULLANIM

Sade ve kullanıcı dostu arayüzü ile istediğiniz kanalı kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca kategoriler içerisinde gezinerek izlemek istediğiniz türde yayın yapan kanallara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

 

İNTERAKTIF MENÜ

Bir televizyon kanalını seyrederken uzaktan kumandanın orta butonuna basıldığında ekrana gelen interaktif menü ile tüm işlemleri kanalı kapatmadan yapabilirsiniz.

 

YAYIN AKIŞI

İnteraktif menüden Yayın Akışı butonuna basıldığı zaman o kanala ait geçmiş ve gelecek programları görebilirsiniz.

Geçmişteki bir programı seçtiğiniz zaman 24DVR özelliği sayesinde saniyeler içerisinde yayın geriye alınır ve hemen programı seyretmeye başlayabilirsiniz.


 

İLERİ / GERİ BUTONLARI

24DVR özelliğinin getirdiği bir diğer kolaylık ise ileri/geri butonları kullanılarak yayın akışı üzerinde kolay ve hızlı bir şekilde dolaşılabilmesidir. İnteraktif menüdeki 5dk/1dk Geri butonlarını kullanarak 5dk/1dk önceki yayını seyredebilirsiniz.

5dk/1dk İleri butonları ile de geçmişteki bir programı seyrederken 5dk/1dk sonrasına atlayabilirsiniz. Böylece aradığınız programı veya sahneyi rahatlıkla bulabilir veya isterseniz reklamları kolaylıkla geçebilirsiniz. 

 

DURDUR İZLE

Play/Pause butonunu kullanarak ihtiyacınız olduğu an yayını durdurup sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Hem canlı hem de geçmiş yayınları seyrederken durdur izle özelliğini kullanabilirsiniz.


 

KANAL LİSTESİ

İnteraktif menüdeki kanal listesini kullanarak kanallar ve kategoriler arasında rahatlıkla zapping yapabilirsiniz.

 

› TEKNİK DETAYLAR

Euroturk kutusu Internet bağlantısı üzerinden yeni nesil dijital televizyon servislerini almanızı sağlayan dual-core işlemcili ve Android işletim sistemi tabanlı Full HD bir Set-Üstü alıcıdır. Standart veya yüksek çözünürlüklü televizyonunuz ile Canlı ve 24 saate kadar Geçmiş yayınlara erişmenizi sağlar. Kurulum ve kullanım kolaylığı göz önüne alınarak tasarlanan kutuya ait detaylı özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

Kablosuz Bağlantı

Euroturk kutusu evinizde veya ofisinizde kablo kullanmadan WiFi sinyalleri aracılığı ile Internete bağlanmanızı ve TV servislerine ulaşmanızı sağlar.

HDMI Bağlantısı

HDMI kablosunu kullanarak Euroturk kutusunu televızyonunuzun HDMI girişine bağlayarak yüksek çözünürlüklü görüntü aktarımı yapabilirsiniz.

Full HD

Euroturk Android 4.2.2 işletim sistemine ve dual-core işlemcisine sahip Full HD (1080p) uyumlu bir TV kutusudur.

Akıllı Televizyon

Euroturk Android TV kutusu evinizdeki yüksek çözünürlüklü LCD, Plazma veya LED TV’leri gerçek bir Akıllı TV’ye dönüştürerek keyfinize keyf katacak ve sizi bambaşka bir boyuta geçirecek. 

Uygulamalar

Euroturk kutusu üzerinde Youtube, XBMC, Facebook, ve Web tarayıcı uygulamaları kurulu olarak gelir. Bağımlısı olacağınız XBMC ile filmlerinizi dizilerinizi HD olarak hiç aramadan uğraşmadan kolaylıkla izleyebileceksiniz. Özelleştirilmiş başlatıcı sayesinde bu temel uygulamalara ana sayfadan kolaylıkla erişebilirsiniz. Android işletim sistemi tabanlı bir kutu olduğundan ayrıca Google Play uygulama dükkanı üzerinden istediğiniz uygulamayı indirip kurabilirsiniz.

Kutu İçeriği

Euroturk kutusu özel tasarım Android set-üstü cihazı, uzaktan kumanda, HDMI kablosu ve güç adaptörü ile birlikte gelir.

Euroturk Media Ltd © 2015 | www.euroturk.tv | info@euroturk.tv | Tel: +49 7321 9323 893